Fotograf botez – o combinatie eleganta de profesionalism si inspiratie

Trecem in viata prin evenimente pe care dorim sa le imortalizam pentru a le putea rememora su placere peste ani. Botezul unui copil este un astfel de eveniment, el fiind incarcat de emotii si momente placute care merita retinute, atat prin fotografie cat si prin videofotografie.

Oferim servicii profesionale de foto si video botez, si, totodata, ne ocupam de retusarea fotografiilor si montajul si prelucrarea video. Daca ai nevoie de un fotograf botez, iti putem oferi servicii profesionale.

Ne dorim clienti multumiti si oferim avantaje si beneficii importante

Daca vei alege sa te numeri printre clientii nostri, si ne vei alege ca fotograf botez vei beneficia de cateva avantaje care merita trecute in revista:

Foto si video in acelasi pachet – Cu noi nu mai trebui sa cauti si un cameraman botez, pentru ca iti oferim un pachet complet care include atat fotografia, cat si filmarea si prelucrarea video.

Preturi foarte atragatoare – Daca vei analiza raportul calitate / pret al pachetului pe care il oferim pentru botez, vei ajunge la concluzia ca a meritat fiecare banut, totul devenind o investitie de valoare in amintirile tale.

Imagini de inalta calitate – Dispunem de dotarile tehnice necesare pentru a-ti putea garanta cea mai inalta calitatea a fotografiilor sau a imaginilor video, chiar si in biserica.

Editare fotografie si montaj video – Clientii nostri beneficiaza de servicii complete care includ si retusarea si editarea fotografiilor, dar si montajele video.

Timp scurt pentru finalizarea fotografiilor si a montajului video – Stim cat de important este pentru clientii nostri sa intre in posesia fotografiilor si a filmarilor video cat mai repede, pentru a se bucura de ele, asa ca ne vom ocupa in timp cat mai scurt de finalizarea lor. In cel mult o luna ei le pot avea.

Evenimentul se apropie?

Nu mai astepta si fa chiar acum o programare pentru un fotograf profesionist pentru botez!

Ce ne recomanda ca sa ne alegi ca fotograf botez pentru evenimentul tau

Alaturi de tine, pentru un eveniment memorabil!

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu si deja cunoastem foarte bine etapele si succesiunea evenimentelor in cadrul unui botez. De aceea, cu noi poti fi sigur ca ve beneficia de cele mai inspirate cadre, pentru ca stim exact unde sa ne asezam pentru a capta imaginile cele mai reusite.

Pentru ca vei lucra cu un fotograf botez si un cameraman botez profesionisti, va fi mult mai usor sa discutam si sa stabilim detalii, urmand ca noi sa ne asumam responsabilitatea pentru imortalizarea amintirilor dragi in cea mai potrivita maniera.

Am investit in dotarea tehnica si dispunem de toata aparatura necesara pentru a putea garanta fotografii si imagini video de o calitate excelenta, chiar si in conditii reduse de lumina.

Cu noi poti discuta la modul cel mai profesionist despre ceea ce iti doresti, oferindu-ne astfel posibilitatea sa iti concepem un pachet de servicii cat mai potrivit.

Iti putem prezenta un bogat portofoliu de fotografii si imagini video care sa ateste profesionalimul cu care ne desfasuram activitatea, dar si stilul pe care il abordam. Astfel poti verifica indeaproape calitatea muncii pe care o desfasuram.

Suntem axati pe fotografia de evenimente, botezul fiind unul dintre cele mai placute si mai dragi. Deci, avem experienta in acest sens.

Suntem deschisi sa concepem pachete de fotografie si filmare video pentru orice buget – trebuie doar sa ne spui care este acesta si cam ce anume iti doresti. De restul ne vom ocupa noi, oferindu-ti un raport calitate / pret greu de egalat.

Evenimentul se apropie?

Nu mai astepta si fa chiar acum o programare pentru un fotograf profesionist pentru botez!

Serviciile oferite de noi – detalii fotograf botez

Stim cat de multa munca implica organizarea unui botez reusit si, pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, ne-am diversificat aria de servicii astfel incat sa putem oferi cat mai mult. Astfel, pe langa serviciile de fotograf botez si cameraman botez, inclusiv prelucrarea si montajul video, oferim si servicii de DJ, putem contacta formatii de dans care sa anime atmosfera, sau formatii de muzica care sa asigure muzica.

Totodata, ne putem ocupa de sonorizarea evenimentelor, aranjamente florale si servicii de tipografie indoor si outdoor. In plus, daca doresti ca invitatii tai sa plece cu amintiri placute de la eveniment, putem asigura cabina foto – ideala pentru obtinerea instantanee a fotografiilor marturie botez.

p2

Foto video botez in biserica

 

In bisericile noastre problema cea mai mare in procesul de captare a imaginilor din timpul unui botez o reprezinta lumina foarte slaba. Iluminarea deficitara din interiorul bisericii poate crea probleme oricarui fotograf profesionist, dar nu si noua. Dispunem de tot echipamentul necesar pentru a obtine lumina dorita si a putea capta orice imagine, chiar si in conditiile mai putin generoase oferite de interiorul bisericii.

p8

Pachete foto video botez in functie de locatie

 

Oferim pachete variate pentru imortalizarea botezului copilului tau. Astfel, la noi poti alege intre fotografie acasa si in biserica, sau fotografie acasa, in biserica si in restaurant, pachete care separate video sau pachete care includ atat fotografia cat si filmarea video si multe alte combinatii.

p3

Pachete foto botez in functie de numarul de fotografii dorite

Daca ne-ai ales ca fotograf botez pentru evenimentul tau, indiferent de pachetul ales, iti oferim posibilitatea sa stabilesti numarul de fotografii realizate, pretul variind desigur. Mai mult, fotografiile le poti primi pe suport digital (pe un DVD personalizat) sau printate in anumite formate.

bebe14

Cameraman botez

 

 

In ceea ce priveste imaginile video, pretul pachetului este stabilit in functie de locatia unde se doreste filmarea – la biserica, in restaurant, acasa. Se poate filma tot evenimentul din biserica si vei primi filmul editat pe un DVD prelucrat cu o melodie de fundal aleasa de tine. Sau, putem filma tot evenimentul, incepand cu intrarea bebelusului in biserica, continuand cu ceremonia religioasa si apoi cu petrecerea de la restaurant. In acest caz poti primi filmul editat de cca 3 ore lungime, prelucrat si el cu o melodie de fundal pe care o alegi tu.

Totodata, daca se doreste filmarea FULL-HD, preturile vor fi diferite si conditionate si de numarul de ore de filmare.

p5

Extraoptiuni fotograf botez

 

La cerere, putem completa pachetul final cu albume de lux gen foto-carte cu un anumit numar de pagini si o anumita dimensiune – acestea fiind stabilite in urma unei discutii cu clientii. Albumele se pot realiza in mai multe exemplare pentru a beneficia de ele atat parintii cat si nasii.

Materialele prelucrate si filmele montate de noi in caliatte de fotograf botez se pun la dispozitia clientilor pe DVD-uri si in carcase personalizate.

p7

Foto video botez – pret

 

Deja am reliefat faptul ca preturile sunt conditionate de pachetul dorit, de numarul de fotografii, de locatie, etc. Oricum ar fi, putem sa te asiguram ca va oferim un raport calitate / pret pentru foto video botez greu de egalat in Bucuresti sau chiar in restul tarii.

Evenimentul se apropie?

Nu mai astepta si fa chiar acum o programare pentru un fotograf profesionist pentru botez!

Contacteaza-ne acum pentru o rezervare fotograf botez

Suntem siguri ca stii cat de aglomerata este agenda unui fotograf botez sau cameraman botez, mai ales in perioada verii si ca o rezervare timpurie, cu cateva luni sau chiar un an inainte, te poate scapa de multa bataie de cap. Nu mai ezita si contacteaza-ne chiar acum pentru a discuta si a-ti prezenta portofoliul nostru – doar asa vei putea lua decizia cea mai buna.

Ne poti gasi la telefon 0723 54 19 38 / 0765 67 97 97, sau, daca preferi comunicarea pe email, trimite-ne un mesaj la adresa contact@blitzevents.ro – in cel mai scurt timp iti vom raspunde.

          Lasa-ne un mesaj