CALITATE & PROFESIONALISM

SERVICII

SERVICII DE FOTOGRAFIE PROFESIONALA

Stim ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte, iar noi ne dorim sa iti oferim cat mai multe marturii fara cuvinte de la evenimentele importante din viata ta si nu numai. Astfel, pentru fotografii profesionale si de cea mai buna calitate, poti apela cu incredere la noi. Avem experienta si un portofoliu vast pentru mai multe tipuri de fotografii de evenimente si anume: fotografie de nunta (cu toate etapele ei), fotografie de botez (toate etapele), fotografii in cadrul companiilor si firmelor (evenimente interne sau externe), conferinte de presa, lansare de produse sau de carte, fotografie de studio, etc.

SERVICII VIDEOGRAFICE

Iti garantam ca filmarile video realizate de noi, standard la calitate Full-Hd, sunt exact ceea ce ai visat, pentru ca stim exact ce sa surprindem si cum sa facem montajele ulterioare pentru a obtine un film de calitate, inspirat si sugestiv. Pentru a fi siguri de calitatea rezultatului final, noi ne vom ocupa atat de filmare cat si de montajul video, eventual folosind ca fond sonor o melodie aleasa de tine.

SERVICII DJ

Daca ai de organizat o petrecere si ai nevoie de un DJ, te putem ajuta, pentru ca oferim si astfel de servicii. Cu noi fondul sonor va fi cu atentie selectat dupa dorintele exprimate de tine.

DANS SPORTIV

Daca ai nevoie la evenimentele organizate de tine de animatie si de cineva care sa sparga gheata, iti putem pune la dispozitie echipe de dans sportiv care stiu sa schimbe atmosfera. Astfel vei avea garantia unei petreceri reusite la care nimeni nu va sta pe scaun.

SONORIZAREA EVENIMENTELOR

Pe langa muzica si animatie, noi ne putem ocupa si de sonorizarea evenimentelor organizate de tine. Dispunem de toata aparatura necesara pentru a satisface necesarul unui fond sonor de calitate, fera interferente, microfonii si alte surprize neplacute.

ARANJAMENTE FLORALE

Decorul, culoarea si lumina sunt cele care pot schimba complet un spatiu, oricare ar fi acesta. Ne putem ocupa de aranjamentele florale necesare pentru orice tip de eveniment.

CABINA FOTOGRAFICA

Desi nu este de mult pe piata, cabina fotografica a castigat repede teren, datorita faptului ca ofera invitatilor de la eveniment posibilitatea de a obtine rapid marturii personalizate, unele foarte haioase si inspirate. Putem oferi si recuzita necesara pentru ca ei sa sa costumeze.

PRINTURI INDOOR SI OUTDOOR

Dupa eveniment, oricare ar fi tipul lui, cu siguranta iti vei dori imagini printate pe care sa le poti folosi in interior sau in exterior. Iti putem asigura si acest lucru, oferindu-ti printuri de calitate, perfect calibrate.

Evenimentul se apropie?

Nu mai astepta si fa chiar acum o programare pentru o organizare profesionala a serviciilor de care ai nevoie!

DE CE NOI?

Experienta si profesionalismul sunt scrise pe cartea noastra de vizita si ne dorim ca toti clientii nostri sa ramana cu impresii bune pentru a ne recomanda fara nicio retinere.

Dispunem de un portofoliu bogat si variat atat pentru fotografia de nunta, botez, prezentari, etc, cat si pentru videofotografie. Cu noi clientii pot acoperi o gama foarte variata de evenimente, avand totodata garantia calitatii produselor pe care le obtin.

Ne putem ocupa tot noi pentru tine de contactarea DJ-ului, a formatiei de muzica sau de dans pentru animatie, de aranjamentele florale, de sonorizare sau de printurile indoor si outdoor. Un singur furnizor pentru toate serviciile!

Pentru ca oaspetii tai sa plece cu amintiri frumoase, iti putem asigura cabina fotografica – ea le va oferi posibilitatea sa obtina instantaneu fotografii haioase care sa evoce pentru multi ani amintirea evenimentului la care au participat.

Tinem cont de bugetul tau si, impreuna cu tine, putem concepe un pachet care sa se incadreze atat in dorintele tale, cat si in suma pe care ai alocat-o.

Ne vom ocupa noi de editarea fotografiilor si montajele video, tu doar vei primi rezultatul final in formatul dorit –  un stick USB personalizat cu coloana sonora aleasa de tine, fotografii printate in formatul ales de tine, albume fotografice de lux gen carte, printuri care se pot inrama de diverse dimensiuni, etc.

Cu noi vei avea cele mai frumoase aranjamente florale, pentru ca stim cat de important este decorul si culoarea la orice eveniment.

Stim sa cream atmosfera si avem empatia necesara pentru a binedispune subiectii care urmeaza sa fie fotografiati.

Dispunem de dotare tehnica de ultima clasa care ne permite sa facem fotografii si filmari video chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

BENEFICII SI AVANTAJE

Practicam preturi pentru orice buget

Clientii care aleg sa lucreze cu noi, pe langa gama foarte variata de servicii din care pot alege, se bucura de avantajul de a putea concepe un pachet care sa se incadreze in bugetul prevazut de ei. Sunem deschisi pentru a gasi o solutie pentru fiecare buzunar.

Clientii nostri beneficiaza de servicii de calitate si la cel mai inalt grad de profesionalism

Dispunem de dotarea tehnica si toata experienta necesare pentru o feri servicii care pot satisface chiar si cele mai inalte exigente si cerinte.

Timp scurt pentru realizarea fotografiilor si a montajelor video

Stim cat de important este ca fotografiile si filmarile video sa ajunga la clienti cat mai repede, ei fiind nerabdatori sa le vada, asa ca ne straduim ca procesul de finalizare sa nu dureze mai mult de o luna.

Oferim pachete complete

Clientii care colaboreaza cu noi se bucura de un mare avantaj, ei putand gasi intr-un singur loc o gama foarte variata de servicii, astfel incat sa acopere aproape tot necesarul pentru organizarea unui eveniment de calitate, chiar si foarte complex.

CONTACT

Cu siguranta ca o discutie fata in fata in cadrul careia sa iti putem prezenta si un portofoliu de lucrari fotografice sau videofotografice, va fi mult mai edificatoare. Ne poti contacta pentru a stabili o programare la telefon 0723 54 19 38 / 0765 67 97 97 sau, daca preferi comunicarea pe mail, scrie-ne la adresa contact@blitzevents.ro – in cel mai scurt timp iti vom raspunde.

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta, gata sa preluam comanda ta. Nu ezita sa contactezi pentru a face din timp rezervarile necesare, mai ales ca avem o agenda incarcata. Ne place ceea ce facem si ne dorim calitate si performanta la cel mai inalt nivel pentru ca numai asa putem face fata concurentei stranse de pe piata.